Contact

Ambra

ambra_popa@yahoo.com


30 responses to “Contact

  • andreea

    imi place citatul lui Schopenhauer,imi permiti sa il scriu pe pagina mea de yahoo 360?

  • Ghita Marian

    Ambra…..daca as spune ca imi place cum gasesti cuvintele, cum le zbori, cum le cresti, cum le plangi, poate as fi usor pra mult sau prea aproape, dar nu ma indoiesc de cuvintele pe care le cunosc, cuvintele acestor cuvinte, toate acestea care au trecut si pe la mine nu ca sa ramana ci ca sa rupa si apoi sa se asunda undeva in mine, atat de strain, de tacut, de departe si totusi atat de intens si prezent.
    Am sa iti trimit cateva randuri pe adresa ta de e-mail, sper ca este cea buna.
    Multumesc!

  • moflea

    Ceau. Te superi daca folosesc si eu citatul de Arthur Schopenhauer la mine pe blog? Imi place foarte mult. Mersi

  • Ambra

    N-am nimic impotriva. Inseamna ca si-a atins scopul.

  • moflea

    Mersi mult

  • inger

    Scuze dar nu m-am gadit ca te vei supara cand am pus citatu tau pe blogul meu…….since,dar sa sti ca l-am sters….sc inca o data daca te-ai suparat………

  • Ambra

    Dar nu despre citatul lui Schopenhauer era vorba si nici despre situatiile in care se mentioneaza ca textul apartine blogului meu. As fi absurda. Este vorba despre textele pe care eu le-am conceput si pe care am avut neplacuta surpriza sa le gasesc pe net avand autori diverse alte persoane. A se vedea de ex. site-uri ca hi5 sau diverse bloguri, unde pustoaice cu fite fac pe interesantele. Si poate ca n-as fi reactionat daca se mentiona doar ca au fost preluate de pe internet, autorul fiind „marele necunoscut” cat m-a deranjat faptul ca si le-au asumat ca fiind de conceptie proprie. Asta in viziunea mea agraveaza lucrurile si cum sunt satula de generatia „copy si paste”, o voi taxa ori de cate ori am ocazia. Ma indoiesc ca se va schimba ceva pentru ca desi legea privind drepturile de autor exista, in practica este greu de aplicat si in final ai senzatia ca te lupti cu morile de vant.
    Cineva imi spunea ca trebuie sa fiu multumita pentru ca daca „sunt copiata” inseamna ca am ajuns un model ori pe mine lucrul asta nu ma intereseaza. Cei care ma cunosc mai bine stiu de ce.
    In final, imi cer scuze celor care sunt de buna credinta, nu pe ei ii aveam in vizor.

  • Andrei-Daniel Lefter

    Nu eram constient de „furtul” asta de pe bloguri, asta desi am auzit de un scandal, in care o agentie de presa si „lua” stirile sportive de pe un … blog! La ce s-a ajuns. Chiar ata de jos… E jenant.

  • Ambra

    Exista si se extinde iar ceea ce este mai grav este faptul ca cei care lucreaza direct in domeniu incurajeaza pirateria. Hai sa-ti mai spun ceva de rasu-plansu. Pe un site destul de mare, nu spui care, am surpriza neplacuta sa-mi gasesc vreo 4 texte, ba mai mult, chiar si titlul este insusit. Incerc si eu marea cu degetul si iau legatura cu un admin al site-ului care imi raspunde ca el nu poate face nimic, ca eu trebuie sa contactez respectiva persoana si sa-i cer sa stearga postarile respective. Adica, dupa ce ma fura, tot eu sa ma milogesc! Asta mi s-a parut culmea impertinentei. In final, dupa o tentativa de inchidere a blogului, am lasat-o balta, dand dreptate cuiva care mi-a spus ca oricum cei care ma citesc ma vor recunoaste si pana la urma asta conteaza.

  • cla

    cunosc. Expresia, cand regasesti glasul tau tradus de limba altora ,care saliveaza de placerea furtului .. si totusi primul gand este..EU am scris asta, gasesti insa pe al doilea eu fara sens , spunand cuiva partas la furt, eu sunt, eu ? deja scopul a fost atins , chiar daca bunul nu e recuperat . Si e doar un bun moral .
    Poti dovedi de unde vine si unde pleaca un gand ? poate a venit la tine ,adus de altcineva, asa cum altcineva
    l-a luat de la tine ..dar undeva pe drum dreptul de autor se pierde intre frumusetea textului si framantarea mintii care il cuprinde,,poate ca autorul este gandul insusi. Fiecare se vrea propriul geniu si multora le este rusine sa ceara o picatura de geniu altora, cand isi pot stoarce o fila de ceapa la ochi si vor avea ploaie de intelecpiune. Zeii sunt si ei umani.Cand insa de pe tronul tau din nori vezi cum cineva de jos muritor se lauda cu ce ai tu..trimiti un fulger , dar nu se cuvine sa te cobori pana la el jos..ar insemna sa ii dai de inteles ca poate fi totusi o egalitate si ceea ce a luat nu este atat de valoros.

  • Ambra

    Pentru mine este un capitol inchis asa ca n-are rost sa mai fac alte comentarii. Oricum lucrurile cu adevarat valoroase, din punctul meu de vedere evident, nu vor aparea vreodata pe net (valoroase in sensul ca nu vreau sa le impart cu nimeni).

  • domnul.jâ

    doresti sa facem schimb de blogroll-uri ? cred ca suntem pe aceeasi nisa, si mi-ar face placere sa te am in lista…si cititorii ar putea savura din lirica ta ! ce zici ?

  • Calibro

    Pot să râd ? am voie ? 🙂

  • Ambra

    Si motivul ar fi …?

  • Calibro

    Motivul ? domnul.jâ – dacă iţi place cum scrie cineva, pui direct la blogroll’ul tău, că doar e proprietate personală.

    Mai bine ţi-ar cere direct id sau numărul de telefon.
    Kidding. 😛

  • Ambra

    🙂 D’aia prefer eu tacerea uneori.

  • Calibro

    Îmi cer scuze atunci, dacă am atins o coardă mai sensibilă.

  • domnul.jâ

    calibro multe intelegi tu mai … eu din pur respect am intrebat, intentiile mele fiind strict la subiect … nu`s genul care practica astfel de indeletniciri ! nu ti-o zic cu fruntea incruntata, ci doar asa ca pe o observatie ! daca vrei sa ceri tu id-uri si nr de telefoane fa`o 😛

  • Ambra

    Si aici punem punct disputei domnilor!

  • ioana

    imi place siteul` e foarte tare ..povestile sunt chiar interesante ;):-x

  • ana

    f tare site-ul..as vrea si eu sa public cv..adica mi-ar placea..:-s:P

  • Ambra

    Multumesc frumos pentru mesaj. Pe „Jurnal Amar” doar eu am drept de autor si acest lucru ramane batut in cuie. In schimb, la rubrica de comentarii este spatiu destul cu conditia sa existe bun simt.

  • Ea.n-avea.nume

    Buna. Am sa imi permit sa te adaug in lista mea pe Yahoo!Messenger. Imi place ce scrii, desi imi aminteste mult de mine de… cu ceva timp in urma. De asta, poate, sunt curioasa ce varsta ai acum. Poate unele lucruri se schimba cu varsta, altele cu experientele traite, poate unele lucruri nu se schimba deloc. Sunt curioasa ce esti acum, insa mai mult, sunt curioasa ce vei deveni. Te voi citi cu placere.

  • Andreea

    Felicitari pentru blog! Imi place cum scrii!

  • marina vlaicu

    Ambra, foarte frumoasa colectia de poeme, valoroase sunt lucrurile pe care le iimparti

  • alex

    salut!iti citeam cu placere blog-ul,dar ce s-a intamplat?nu ai mai postat de foarte multa vreme:(ti ai facut un alt blog?

  • Ambra

    Nu mi-am facut alt blog. Ce rost ar avea? Oricum s-ar numi blogul sau ce infatisare ar avea, in spatele lui as fi tot eu insa acest eu nu mai gaseste starea necesara scrisului pe blog. N-am avut nici un fel de motivatie speciala cand am inceput sa scriu si din punctul meu de vedere a fost doar un „exercitiu de stil” pe care il pot incheia la fel de neasteptat precum l-am lansat.

  • culai

    Domnişoară Kihlimbar,
    aveţi deja o miniavere, căreia eu nu-i aflu decât două defecte: lipsa diacriticelor (suntem, până la desfiinţare, o limbă fonetică) şi a unei (auto)biografii.
    Perseveraţi, e păcat să renunţaţi, când atâtea jurnale anapoda proliferează şi poluează. Şi ce-i, de sunteţi furată?… Hoţii nu iau, decât de la cine are!

  • Manda Mihai Marius

    Imi place foarte mult cum gandesti si sincer sa fiu am crezut ca asa oameni nu mai sunt ci doar intunecati
    ascunsi sub falsitatea de care da dovada timpurile astea „noi”…

Lasă un comentariu