Cateodata


Cateodata ne face rau fericirea celorlalti. Ne uitam la ei si ne intrebam: noi de ce nu putem fi fericiti? Stiu ei mai multe decat noi? De ce? Cu ce sunt mai buni ca sa merite sa fie fericiti? Toti am vrea zambete, fericire si totusi ne regasim in lacrimi si tristete. Deja a devenit banal sa spui ca esti trist, ca suferi, nimanui nu-i mai pasa. E de inteles pana la urma. Tristetea a devenit un sentiment mult prea familiar in timp ce fericirea aceea, unica si irepetabila este tot mai rara. Zilele celor mai multi dintre noi sunt pline de amaraciune. Uneori suntem noi de vina, alteori au grija altii sa ne faca sa ne simtim mizerabil. Si le reuseste atat de bine incat cu greu mai scapi de lacrimile care ti s-au agatat de suflet. Cautam ceva. De cele mai multe ori nici macar nu stim cum arata acel ceva sau ce inseamna dar credem ca ne va rezolva toate problemele. Ne amagim cu ideea ca speranta moare ultima si ne agatam cu disperare de acel „maine” care va fi „altfel”. Si gresim fundamental, pentru ca astazi este la fel de bun ca si maine daca incepi sa cauti acel ceva.

Copyright © by Ambra

Reclame

3 responses to “Cateodata

  • Cristia

    Fericirea celorlalti, daca nu e jucata, e doar confirmarea ca este; si e tangibila. E nevoie de o constructie care sa nu inceapa nici de maine, nici de luni, trebuie inceputa de azi. E nevoie sa ne cladim temeinic. De la prima piatra pusa fundatiei noastre, apare prima licarire, chiar daca anemica, de lumina. Sa ai o zi buna, Ambra..

  • Ambra

    Multumesc frumos. Urarea ta vine tocmai cand am nevoie de ea.

  • rodica

    Nu putem cauta acel ceva atata timp cat credem, sau am ajuns sa credem ca nu mai exista. Poate ca uneori avem dreptate cand spunem ca acel cineva nu exista, poate ca nu cautam unde trebuie, poate ar trebui sa cautam mai mult in sufletul nostru dar uneori te cam saturi sa stai de vorba doar cu tine si sa nu simti caldura acelei persoane pe care tot o astepti si nu mai apare. Eu vreau sa-l gasesc pe El, nu mai am atat de multa incredere dar, nu vreau sa ma dau batuta pt ca pe celalalte planuri sunt multumita de ceea ce am obtinut pana in prezent.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: