Variatiuni pe o tema data


«N-am sa strivesc eu visul sub picioare,
N-am sa patez cu vorbe ce mi-i drag.
As fi putut sa spun : « Esti ca oricare” …
Dar nu vreau in noroaie sa ma bag.»
 (M. Beniuc – Ultima scrisoare)

Da, as fi putut spune « esti ca oricare altul » si n-as fi mintit cu nimic. Ceea ce te facea special era doar privirea mea. In ochii mei erai nepretuit chiar daca ceilalti spuneau altceva. Dar cui ii pasa ?!

Te-am cautat in toti barbatii pe care i-am intalnit aiurea in lumea asta mare. Unii ti-au semanat, altii au fost opusul tau. Unii m-au iubit, altii m-au detestat. Eu i-am uitat pe toti. Niciunul nu avea acel ceva care facea diferenta – din perspectiva mea evident.

Am blestemat zilele in care am fost departe de tine, am urat norocul si ghinionul de a te fi intalnit dar pe tine te-am dorit ca in prima zi. Ciudat, n-am simtit cand ai fost fericit, nici cand ai plans dar stiam ca ma cauti. N-am fost langa tine atunci cand aveai nevoie dar nici tu nu mi-ai insotit pasii in bataliile mele. Fiecare si-a purtat cu demnitate razboiul personal cu ceilalti. Am pierdut de multe ori, am cazut si m-am ridicat si astazi n-am nevoie sa-mi spuna nimeni ce trebuie sa simt. Am invatat in lungile mele drumuri, cand asteptam sa apari ca disperarea e cel mai viu sentiment. Da, sentimentul asta mizerabil imi tinea dorinta vie.

Cum putea sa ma creada cineva ca in lumea asta plina de barbati, eu stiam ca exista unul, doar unul, care ma asteapta cand nici macar el nu stia asta?

Reclame

2 responses to “Variatiuni pe o tema data

  • oedip

    tu crezi ca poti sa explici asta cuiva si sa te inteleaca… prin cuiva intelegand, personajul cu care vorbesti? io cred ca NU. din pacate nu avem adresabilitate la astfel de chestiuni.

    oedip.blogspot.com

  • Ambra

    In felul tau ai dreptate si sunt constienta de asta dar sa zicem ca acum nu fac altceva decat sa „exorcizez niste demoni”.

    P.S. Nu intamplator exista categoria „Fantezii”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: